Eredményhirdetés

2011.12.18. 16:21

• Szeptember 15-én indítottuk útnak első fotópályázatunkat és egy hónap múlva, november 15-én zártuk le. A hivatalos eredményhirdetésre december 17-én került sor.  Ahogy az lenni szokott, most sem volt könnyű eldönteni melyik négy kép kapjon helyezést. Az 1-3 helyezett és a különdíjas pályázó kapott oklevelet illetve a korábban felsorolt ajándékokat.

 

Lássuk, hogy alakult a végeredmény!

 

1. helyezett: Simon Gábor (karvaly). Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2. helyezett: Horváth-Papp Zsuzsanna (dankasirályok). Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. helyezett: Bakonyi Petra (vörösbegy). Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Különdíj: Sajti Viktória (szajkó). Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•A képeket három zsűritag választotta ki: Harangozó Adina, Lampert Benedek és Reszt Károly. A képek (Adina révén) szakmai elbírálásban részesültek.

Gratulálunk a helyezetteknek, illetve azoknak akik indultak megmérettetésünkön! Jövőre országos fotópályázatot hirdetünk, ahol egész Magyarországon készített képekkel lehet majd indulni. Várunk mindenkit sok szeretettel majd a követkő pályázatunkra is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liget-madarvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr543473480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása