Rólunk

2011.03.12. 20:05

• A madarak hozzátartoznak mindennapjainkhoz, és ha nem is fordítunk rá különösen figyelmet akkor is jó, hogy vannak. Sokan csak akkor vennék észre, hogy milyen hasznosak és kedvesek nekünk, ha egyszer csak nem lennének. Mi a madaraknak ezt az értékét próbáljuk megőrizni, védeni, és mindenki számára világossá tenni. A madarak védelme és egész éves segítése nagyon fontos. Télen az etetéssel, tavasszal fészekodúk kihelyezésével és fürdőkkel, nyáron szintén fürdőhelyekkel, porfürdőkkel segíthetünk nekik.

Leendő egyesületünk fő célja a madárvédelem, és ezenkívül kerületünk környezeti értékei megóvása miatt a tágabb, természetvédelem is. Fontosnak tartjuk a környezeti nevelést, hogy a fiatalabbak is megismerjék a körülöttük lévő élő világot.  Az élőhelyek létesítése, megőrzése, védelme szintén fontos, ezért szerepel terveinkben többek között a faültetés is.

 

 Tagok:

Jelenleg 20 tagunk van.


       

 

 

 

 

 

 

                                                          

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liget-madarvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr102734220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepe-cselő 2011.08.15. 15:24:28

Én is itt lakom, láttam a fészekodúkat, nagyon örültem, hogy vannak olyan fiatalok, akik nem csak lövöldöznek a számítógépen egész nap, hanem van egészséges értékrendjük. Hajrá!

Lampert Benedek 2011.08.15. 20:37:10

Köszönjük :)! De, ha úgy vesszük csak két tizenéves van a szervezetben :).

madarvedok 2012.03.04. 10:52:37

hajrá Benedek csak így tovább!! :D

Lampert Benedek 2012.03.04. 19:56:06

Köszönöm, de ez csapatmunka, nemcsak az én érdemem :)! Rajtam kívül még sokan részesei az eredményeinknek!
süti beállítások módosítása