Tagság

2011.08.29. 22:56

• Amennyiben szeretne, többet tenni a madarak védelméért, csatlakozzon hozzánk!

-A tagság nem jár pénzzel sem kötelezettségekkel. Mindazonáltal, olyan madár, természetbarátok várunk szervezetünkbe, akikre lehet számítani egy-egy akciónk során. Például: Odúk kihelyezése, takarítása, megfigyelés,  természetvédelem stb.

Ezek a programok rendkívül érdekesek és izgalmasak minden korosztálynak, valamint jó lehetőség az ismeretek bővítésére. A példában leírt programok, kizárólag a tagjaink számára elérhetőek, nem nyilvános rendezvények. Aki szeretné megismerni a madárvédelem rejtelmeit, szívesen látjuk sorainkban. Aki már jártas ezekben a tevékenységekben, szintén nem fog unatkozni, hiszen a madarászat vagy a természetjárás sosem unalmas :).

Mit kell tennem?

Egy pársoros bemutatkozó e-mailt kell küldeni, melyben leírja alapvető adatait:életkor, lakcím, elérhetőség. Az adatokat bizalmasan kezeljük, nyilvánosságra nem hozzuk!

 

E-mail cím: Lampert Benedek: bendeguz@sampilampi.net

 

Minden természetbarátot várunk leendő egyesületünkbe :)!

 




 

A bejegyzés trackback címe:

https://liget-madarvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr503189361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lampert Benedek 2012.01.29. 16:06:47

Reszt Károly e-mail címe már nem érvényes, ezért kérjük oda nem küldjenek üzenetet!
süti beállítások módosítása