Leírás

2011.09.01. 20:25

Továbbra is várunk mindenkit a fotópályázatunkra. Már nincs sok idő NOVEMBER.15-ig, így gyorsan kapjunk fényképezőt a kezünkbe és kérjünk meg egy cinegét, vagy karvalyt, hogy álljon modellt nekünk :). Egyenlőre még csak a budapestieket buzdítom, de jövőre már országos pályázat lesz. Ennek ellenére az igazi hobbi és hivatásos fotósoknak nem kell efféle indok, hogy pár órát ezzel az élvezetes tevékenységgel töltsenek. Aki szeret fotózni annak itt a helye :)!!!

Eredményes fényképezést, és szép fotókat kíván: A Ligeti Madárvédelem csapata!

VÁLTOZÁS: A pályázaton nemcsak kerületiek, hanem egész Budapesten élők indulhatnak, szintén csak(!) Budapesten készült fotókkal!!

Egy pályázó több képpel indulhat!

 

A pályázatról

Azoknak hirdetjük ezt a fotópályázatot, akik nemcsak megfigyelni, hanem megörökíteni is szeretik környezetüket. Senki ne mondja magának: "Én ehhez nem értek felesleges megpróbálni..." Minden lelkes madárfotóst várunk pályázónak. Nem számít kezdő-e vagy haladó. Nem maradnak el a díjak sem.

 

Részletek 

A fotópályázaton a Budapesten élők indulhatnak, szintén Budapesten készült fotókkal. Számítunk mindenki becsületességére, hogy ne keljen utána járni. Egy pályázó több képpel indulhat. Korhatár nincs. A képeknél(mivel ez elsősorban nem profiknak, hivatásos fotósoknak meghirdetett pályázat) elsősorban, az elkapott pillanat, illetve az fog számítani, hogy mennyire tükröződik róluk a madarak szeretete. Emellett természetesen a minőség is nagyon fontos! Két, nagyjából azonos kép közöl az jut előbbre, amelyik jobb minőségű(azaz élesebb, megkomponáltabb stb.), tehát érdemes erre is figyelni.

Az e-mailben fel kell tüntetni: A pályázó nevét, korát és lakcímét!

Pályázatok leadásának időpontja: 2011.szept.5.-étől, 2011.nov.15-ig.

 

 

Helyezettek, díjak

1.helyezett: Képe egy hónapig látható lesz honlapunk fejlécében, illetve a fotópályázat topikjában. Ezen felül jutalma egy "B" típusú odú és egy ablaketető az oklevele mellé.

2.helyezett:  Képe egy hónapig látható lesz a pályázat topikjában. Oklevél és "B" odú lesz továbbá jutalma.

3.helyezett: Képe egy hónapig látható lesz a pályázat topikjában. Oklevél és ablaketető lehet az övé.

Különdíj: Ez annak a pályázónak szól, aki a legkülönlegesebb képet küldi be. A minőség itt kevesebbet nyom a latba. Jutalma egy oklevél és egy "B" odú.

 

Reméljük minél többen szerencsét próbálnak, és elküldik nekünk fényképeiket. Szeretnénk, ha sok pályamű érkezne. A képek elbírálásban részt vesz Harangozó Adina, szervezetünk profi természetfotósa, így abban mindenki biztos lehet, hogy szakmai elbírálás alapján lesz döntés.

 

Zsűri

A képet három zsűritag fogja elbírálni: Harangozó Adina, Lampert Benedek, Reszt Károly.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liget-madarvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr313196332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása